lørdag 19. mars 2011

PIKEROM MED PIP


I vårt nåværende hjem har vi valgt malt strie i alle rom. Dette var for å spare både tid og penger når vi pusset opp. Målet var å få det innflytningsklart så fort som mulig og vi hadde ikke tid til å tenke på tapeter. Caffe Latte over alt, enkelt og greit.


Nå er jeg så lei fargen at jeg tror jeg får anfall hvis noen prøver seg med å si at vi bør ha samme fargen i det nye huset. Fargen er fin i seg selv, men når man har sett Caffe Latte hver dag over alt i flere år er den ikke så spennende lenger. Tilogmed barnerommene er malt i denne fargen, for planen var å freshe de opp etter hvert.


Nå når vi skal bygge helt nytt skal vi ikke gjøre samme feilen. Barnerommene skal alle males helt lyse på alle vegger bortsett fra èn hvor det skal tapetseres med en sprek og søt tapet. Jeg har falt helt for de søte tapetene fra Pip Studio...


Jeg har bestilt tapetprøver fra Inreda og gleder meg veldig til de kommer! En ting er å se et bilde av tapetene, men det er noe helt annet å se de "live". Erfarte det forrige uke da et parti tapetprøver fra Flügger kom i postkassen. Inreda sender dessuten tapetprøvene gratis mot at man betaler porto... Fantastisk! Har du lyst til å besøke nettbutikken trykk HER!Så langt er favorittene disse med sommerfugler... Utrolig skjønne, og akkurat passe søte! Liker vel alle fargevariantene av denne like godt så det skal bli spennende å se de på ordentlig...

Hvilke tapeter likte du best?


Ser at jeg har fått nye følgere - SÅ KOSELIG! Tusen takk for at dere vil følge med på min lille blogg. Det gjør meg så GLAD!! Ha en strålende dag, alle sammen!

Jeg har plassert min blogg i Tvedestrandnorske bloggkart!

8 kommentarer:

 1. PIP er så fint! Både servise og tapetene. de du viser var helt nydelige♥ Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Hei, du!
  TUSEN hjertelig takk for koselig kommentar på bloggen min! Og takk for at du ville legge deg til som følger!!! Ble kjempe-glad!!! Legger meg til her også!

  Ha en vakker lørdag!!!

  SvarSlett
 3. kjempefine tapeter! liker så godt den rosa med fuglene på :)

  ønsker deg en fin helg!

  mvh Lillian

  SvarSlett
 4. så hyggelig at du likte bloggen min, selv kikker jeg innom din et par ganger i uken :D
  DDukkevognen kunne bli min, men jeg er veldig usikker på hvor den skal stå enda, så jeg venter litt med å bekrefte at jeg skal ha den ;)

  SvarSlett
 5. de var flotte:D
  Den med rosene var nyyyydeli:D
  Ha en fin fin lørdag:D

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar!:)
  Du har en fin blogg, legger meg til som følger.
  Nyt søndag, klem fra Linda:)

  SvarSlett
 7. Heisann!!! Så koselig blogg du har,spennende husprosjekt på gang,mange valg og avgjørelser som skal taes...Tapetene var veldig fine alle sammen,likte best de 3 nederste jeg...Legger meg til som følger hos deg:)Ha en fin søndag!Klem Caroline

  SvarSlett
 8. En award venter hos meg;D

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!