torsdag 21. april 2011

DE NYMOTENS GREIENE


God kveld i stuen (eller hvorhen dere sitter)! Det har vært atter en herlig dag med solskinn, fuglekvitter og varmt vær. Jeg har vært ute med de to eldste barna stort sett hele dagen, og har kost meg med både lek og fornuftig arbeid.


Har fått gjort mye i hagen, og gleder meg til å fortsette i morgen. Hold hviledagene hellig, sies det - og det gjør jeg altså. For meg er det herlig og hellig å få holde på ute *smil*


Har også fått gjort en del innendørs og som vanlig har jeg flyttet litt rundt på tingene. Stereoanlegget har nå fått flytte inn i en gammel bruskasse, og linposen den stod i tidligere har fått jobb som cd-oppbevaring. Synes alle disse nymotens greiene er så vanskelig å integrere i resten av interiøret. Aller helst skulle jeg ønske jeg hadde noen lekre skap til både stereo, tv og diverse elektroniske duppedingser.


Et skikkelig lekkert tv-skap står høyt på ønskelisten. En slikt man kan lukke igjen og gjemme tv`n i... Men finnes det slike skap som er store nok til dagens femtitommere?

Hva gjør dere med de nymotens greiene?

7 kommentarer:

 1. Hei :)

  Nydelig å ha stereoanlegget inni der. Så smart.
  Jeg har tven på veggen i stuen og i loftstuen har jeg det bare på en hvit benk.

  Vet ikke om det er store nok skap til 50 tommer som du kan lukke igjen. Men er jo veldig fint når en setter tven på en gammel skjenk :)

  Ha en heeerlig påske videre..

  Henriette

  SvarSlett
 2. Hjemme kommer vi ikke helt unna TV, men på hytta som er i landlig romantisk stil har vi rett og slett styrt unna TV og andre duppedingser :) Fungerer fint :)

  B I R T E

  SvarSlett
 3. Så fint du har gjort det:)
  Deilig å holde på ute når været er så bra, håper det blir sol her også i helgen:)

  Ha en riktig god påske!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så flott egg du har laget! Fint å gjemme stereoanlegget der, da.

  God påske!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så enig med deg.En skulle hatt et type stort nok skap til og gjemme tvn!Det står høyt på ønskelista mi:))Så nydelig påskeegg!klem

  SvarSlett
 6. Dette ble jo super fint! :)
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem, klem

  SvarSlett
 7. Passet fint med stereoanlegget der:)
  Ønsker deg en fin påske videre.
  Her skinner solen, så i dag blir det
  grilling på terrassen.:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!