mandag 18. april 2011

EN HERLIG DAG For en herlig dag det er i dag her på østlandet! Solen skinner og varmer godt, og all snøen er borte fra hagen. Det er små gåsunger på nesten alle trær og busker i hagen og det lukter vår ute. Det er lykke det, å vite at våren er her og at vi nå har flere måneder med varme og sol foran oss.
Jeg har fått ryddet så smått i noen krukker og bed, og rosesaksen ligger klar. Her skal det klippes og beskjæres en god del av det meste nå. Gleder meg til å komme skikkelig i gang utendørs, og det mangler faktisk ikke på iver selv om dette nok er vår siste sommer i dette huset.


Gleder meg til gresset er grønt og friskt - perfekt underlag for små og store bare føtter.

Har dere kommet i gang i hagen enda, og har dere noen spennende prosjekter på gang der i år?

5 kommentarer:

 1. God dag.Så fin blogg du har:)Legger meg til som følger.Mvh Kathrin

  SvarSlett
 2. For noen herlige bilder <3

  Vi holder på med terasse og skal grave og legge ny plen, gleder meg SÅÅÅ masse til det er gjort og vi kan få nyte våren og sommeren utendørs :)

  Ha en fin fin dag.

  Henriette

  SvarSlett
 3. Ha en fin dag i hagen, vi er heldig med sommerværet nå!
  Jeg for min del gleder meg til å plante litt busker og trær!

  SvarSlett
 4. Ja nå skal du høre. For det første skal hus og terrasse males. I hagen skal det pleies og plantes. Oppi alt dette har vi konfirmasjon i mai. Hjeeelp.

  Ha ei flott påske

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Hei...tusn`takk førr koseli`kommentar på bloggen min...dæ varme skall du vette og koseli`at du vil følle dæinn og :o) Koseli`blogg du har...har lagt meg tell som føllar hos deg og...bli spæinnanes å følle mæ på hage og husprosjækta hos deg...her skal varanda-rækkværk på plass i løpe`av vårn og vi har bestijllt et drivhus førr varanda som skal opp når dæ kjæm samt innkjøp av hagemøbla fra Jysk...vi har en såkaillt villhage (ikkje opparbæidd) æiller ei naturtomt som har potensiale tell å bli nåkka mæ ti`og stuinne...ønske meg blaint ainna et stort væksthus/drivhus av gamle vindua...mæn ett skrett i gången...ønske deg og dine æi rekti`go`påske...skal hive ijnn et ijnnlægg på bloggen no om "vårtægn på mandaga"...e mæ i Humlebackens utfordring så vårtægn må hostes opp sælv om dæm glimre mæ sett fravær førr øyeblekke...ute e dæ næmli` storm og vainnrætt snying...vi blogges :o)
  Vintagepia

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!