lørdag 30. april 2011

Å FLYTTE LANGT

God lørdag! Håper alle har en herlig start på helgen og at dere har like godt vær som meg? Her skinner solen fra skyfri himmel og det ser ut til å bli nok en fantastisk dag *smil*


Dere som har lest bloggen min en stund vet at vi har kjøpt oss tomt og snart skal i gang med husbygging. Det jeg kanskje ikke har fortalt er at vi flytter ganske langt. Jeg har gjort meg opp mange tanker rundt dette, og har grublet og tenkt lenge. For og imot, fordeler og ulemper... Det er et stort valg i livet, og det berører jo også de små som må bytte barnehage og skole. Det er nok det som har gitt mest hodebry. Vil de trives? Vil de få venner? Alt dette som mammaer bekymrer seg over.


Men så tenker jeg jo også litt på meg selv... Vil jeg få jobb? Arbeidsmarkedet på sørlandet er noe annerledes enn her i Stor-Oslo. Vil jeg trives og få venner? Vil jeg savne det gamle nettverket mitt så mye at jeg angrer på flyttingen? Jeg håper og tror at alt vil gå bra så lenge vi husker på å ha fokus på å knytte bekjentskaper for både små og store den første tiden - selv om vi står midt oppe i husbygging. Dessuten har husbonden familien sin i nærheten, og en hel drøss med barndomsvenner, så vi skal nok klare oss.


Hver gang jeg setter meg ned og grubler kommer jeg frem til det samme - jeg gleder meg! Ser så frem til å høre bølgeskvulpen, måkeskriken og tøffingen fra trebåtene. Gleder meg inderlig til å ha en stor og luftig tomt å utfolde meg på, og som barna har plass til å ha både lekehus og trampoline på. Gleder meg til å finne vårt eget "hemmelige" svaberg som vi kan ta båten ut til sommerstid... Ah, ja, jeg tror vi har gjort det rette valget.

Har dere noen erfaring med å flytte langt og har noen gode tips å komme med vil jeg mer enn gjerne høre fra dere!


(Bilder: Google)

2 kommentarer:

  1. Hei:)Ja gjett om jeg kjenner meg igjen..Du og jeg er tydeligvis i eksakt samme situasjon.Jeg grubler mye men i likhet med deg har jeg troa og gleder meg veldig!:O))Sørlandet er jo en perle og med nytt hus og kjærligheten fra sine kjære har man jo lagt grunnpilaren.Dette blir supert:O))go klem

    SvarSlett
  2. Jeg giftet meg of flyttet tålig langt. Mitt råd er vel egentlig å gå ut å treffe folk. Du har jo ett godt utgangspunkt siden husbonden din kommer der ifra og har kamerater. Min husbonde er jo herfra, men ingen av hans kamerater hadde noen damer på den tiden. Nå har jeg endelig kommet meg ut av husets lune rede og fått meg noen venner selv. Det høres spennende ut med nytt hus og ny start!! Hvis ungene ikke er så veldig gamle (15 og oppover) pleier de ganske fort å få seg nye venner.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!