tirsdag 5. april 2011

NOSTALGISK BLANDEBATTERI


(Foto: vintageliving)

Jeg leter nesten febrilsk etter noen som kan levere et nostalgisk blandebatteri til kjøkkenet i det nye huset.  Det være ett-greps, rett og slett fordi det er mest brukervennelig.Jeg synes også det er utrolig lekkert med porselen på håndtaket. Det gir det lille ekstra, synes jeg.


Jeg har jo funnet noen, men jeg må si jeg synes ett-grepsbatteriene er veldig kantete sammenlignet med to-greps. Ser du hva jeg mener?Batteriene med to grep er mye rundere og feminine i formen, og det er egentlig det jeg ønsker meg hos oss.Disse er fra BADEX, hvor de har ganske godt utvalg av nostalgiske blandebatterier. Alikevel er det ingen som er helt det jeg ser for meg. Tar gjerne imot tips om andre leverandører - hvis du vet om noen *smil* 

6 kommentarer:

 1. Det er ikke bare bare å velge. Og hvis man har sett for seg noe, kan du være sikker på at det finner man ikke. Sånn er det ofte for min del.
  Håper du finner det du leter etter:) Jeg har desverre ingen tips.

  Ønsker deg en flott tirsdag:)

  SvarSlett
 2. Håper du finner den riktige. Lykke til. Blir spennende å følge husbyggingen.

  Ha en fin dag


  Bente

  SvarSlett
 3. Masse lekre blandebatteri det her! Her er kanskje en side du kan titte innom: http://www.lino.no/crolla/crolla.html

  Ha en fin kveld og lykke til med planleggingen!
  Klem,I

  SvarSlett
 4. Akkurat sånne har jeg lett etter også, men jeg synes det er vanskelig å finne. Fint at du deler det du finner! Du har en fin blogg som jeg elsker å komme tilbake til hver dag!

  Klem fra Mari

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:) Lysholderen/kronen er fra Arbeidshuset Gave & Interiør:)

  Jammen mange flotte blandebatterier!! Skulle gjerne hatt en gammeldags type selv:)

  Klem

  SvarSlett
 6. God morgen. Tusen takk for koselig kommentar hos meg og og hjertelig velkommen som min følger nr 100! ;0) Vi har et slikt blandebatteri som du kan se på inne hos meg. Batteriet er bestilt fra Byggmakker i Ski og vi er veldig fornøyde med det ;0) Ha en fin dag! Klem fra meg

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!