mandag 4. april 2011

TILBYGG I TRADISJONELL STIL


God mandag! Klare for en ny uke? Her hos oss har vi kost oss i helgen med mye besøk, store som små. Alltid hyggelig *smil*

Vi har fått hint om at vi kanskje bør vurdere tilbygg istedenfor kjeller i huset vi skal bygge. Dette fordi tomten krever en del sprenging. Det kan visstnok bli en god del rimeligere å gjøre det på den måten også, og hvem vil vel ikke spare der en kan? Problemet er at vi nå må tenke helt annerledes enn vi har gjort til nå, og jeg er fryktelig redd for at husets fasade skal ødelegges av et eventuelt tilbygg.


Er det noen av dere kjære lesere som har et hus i tradisjonell stil, og som har fått til å gjennomføre stilen også med et stort tilbygg? Det vil jeg veldig gjerne se!

2 kommentarer:

 1. Jeg har ett gammelt hus som ble påbygd i 1999, vi fordoblet størrelsen på huset, nå har vi 300 kvm å boltre oss på. Vi leide arkitekt for å hjelpe oss å tegne så vi ikke ødela stilen på huset, og det ble bra :-)
  Har ikke noen bilder enda fordi det er så mye snø sånn at jeg kommer meg ikke rundt for å ta bilde, men har laget utkast om Historien om Huset som kommer så fort det går.
  Brit Eva

  SvarSlett
 2. Hei.
  Takk for koselig kommentar.
  Jeg har ikke noe bilder å vise , men jeg forstår dilemmaet ditt. Vi kjøpte et hus for godt over to år siden.
  Her er ikke kjeller, heller ingen garasje.
  Vi teller på knappene om vi skal bygge garasje og tilbygg i ett eller om vi skal bygge stor garasje med loft et annet sted på tomten. Men vi har ganske stor tomt. Jeg har heller ikke lyst til å ødelegge fasaden på huset. Du ser huset hvis du blar deg nedover i bloggen min...

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!