onsdag 4. mai 2011

INSPIRASJON: BAD


Jeg grubler og tenker på hvordan badene i det nye huset skal være. Stilen skal være nostalgisk, men det må samtidig være funksjonelt for en småbarnsfamilie.


Synes dette karet med hvite løveføtter er aldeles nydelig! Liker også godt rutene på gulvet, men er fortsatt litt usikker på om vi velger det... Liker godt de nostalgiske/marokkanske flisene hos Historiskefliser også, men vet at de er ganske kostbare. Vi får se hva budsjettet tillater, men det blir iallefall ikke bassengblått på badegulvet vårt ;)


Synes det er sjarmerende med møbler som stoler og benker på badet også, selv om det i grunn ikke er spesielt egnet. På badet er det som kjent mye fukt og man kan risikere å få både mugg og sopp i møblene, men det ser unektelig flott ut med en gammel stol ved badekaret!Bildene jeg viser i dag har jeg lånt fra French Provincial Furniture, til glede og inspirasjon for meg - og kanskje deg?♥♥♥ Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen. Det er koselig at dere tar dere tid! ♥♥♥

Synes det er utrolig at så mange følger med hos meg,
setter stor pris på hver og en av dere!


♥♥♥

9 kommentarer:

 1. Riktig lekker innspirasjon du viser i dag. Skjønner godt du ser på flisene fra historiske... De er rå lekre!
  Hadde veldig lyst på norsk rose i entreen, men både mannen og lommeboken la ned store protester på den ideen! Spesielt mannen...Så da måtte vi kompromisse og jeg tapte akkurat den!
  Heldigvis er vi forholdsvis enige om det meste så det var helt ok å kompromisse akkurat der!

  Ha en fin onsdag - og lykke til med planleggingen! Det er myyyyyye å tenke på nå!
  Klem,I

  SvarSlett
 2. SÅ NYDELIG bad <3

  Ha en super duper onsdag.

  Henriette

  SvarSlett
 3. Ja dere har mange valg å ta. Vi har et slikt badekar på hytta, vakkert, men husk å sjekke størrelsen, litt lite for en stor mann...
  Ha en superfin onsdag...klem

  SvarSlett
 4. Ja dette badet er dødslekket men som du sier kanskje ikke så praktisk til en småbarnsfam..Vi skal også pusse opp bad og jeg ser for meg et bad som har en liten fransk vri men gud så vanskelig det er!Elksker det badekaret med hvite løveføtter..Lykke til med badet ditt,det blir spennende og følge med på det:)go klem

  SvarSlett
 5. Lekkert! :)
  Har du en gammel stol som du ønsker å ha på badet, kan du male eller beise med utendørs maling / beis. ;)
  Da er de mer rustet for fukt.
  Synes bloggen din har blitt så fin med fin farge på sidegardinene.
  Hvor har du funnet denne malen?
  Ha en fin dag videre.
  Klem, klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen ;)
  Du kan imprignere ( hmm er det sånn det skrives? )stoffet som du evn. skal ha på puter ol. :)

  SvarSlett
 7. Hej.Tack för ditt besök och din fina kommentar,det gjorde mig varm i hjärtat.Lycka till med inredning och planer för ditt nya hus.Så fruktansvärt kul och mkt att se fram emot!
  Ha en go vecka.
  Kram Kicki.

  SvarSlett
 8. Heisan..
  Tusen takk for koselig hilsen i fra deg:)))
  Jeg vet alt om det ang leting av baderoms inspirasjon. Vi er snart ferdig med vårt nye bad og jeg brukte mye tid i forkant på jakt etter ideèr.
  Det var jo et NYDELIG baderom du viser i innlegget:)
  Me Like!
  Ønsker deg en fin ettermiddag.
  klem:)

  SvarSlett
 9. Dette er med ingen nøling et helt fantastisk baderom som treffer meg midt i hjerte - dette er et bad med akkurat riktig stil! Spennende og ikke minst en helt inspirerende blogg!! Btw, jeg kjøpte for en måned siden WESTERBERGS BADEKAR MADELEINE og dette karet har hvite løveføtter, jeg elsker hvite løveføtter!
  Klem, Ruth

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!