søndag 29. mai 2011

SØNDAG

 

God søndag! Håper dere har hatt en fin helg? Her hos oss har alt vært ved sitt vanlige. Kunstneren har tegnet på seg selv, stuebordet, mammas laptop og kjøkkenstolene. Storebror mener fortsatt bestemt at han er stor nok til å slippe å være med på å se på dyrene på en gård vi besøker ofte - de dyra blir (om mulig) mindre og mindre interessante for hver gang vi tvinger han med. Mini har lært seg å reise seg, men har ikke helt teken på balansen. Dagene veksler mellom de største gleder til hjertens sorger og frustrasjoner på sekunder. 

 

Det har vært en stk. frustrert mamma her også i helgen, men ikke på grunn av barna. Disse skjønne rokokkostolene mine ga meg en liten overraskelse da jeg skulle skynde meg å fjerne pyntenaglene mens jentene hadde en lur i går. Det er nemlig ikke pyntenagler, de sitter godt festet - en etter en... Tålmodighet, sa du? 

 

Har fått mange gode tips om hva jeg kan gjøre med de, og Malingsdamene kom med ett jeg virkelig falt for. Vokse de med hvit møbelvoks! Desverre må de da pusses først, og når jeg ser hvor lang tid det vil ta å fjerne naglene tror jeg rett og slett ikke jeg har tålmodighet nok til å pusse alle krinkler og kroker i utskjeringene. Stolene blir hvite, enkelt og greit. Har bestilt grått møbelstoff og håper at fargen er slik den ga seg ut for å være på bildet. Håper på å få de ferdige iløpet av uken, og dere skal selvfølgelig få se resultatet *smil*

De siste kveldene har jeg forresten brukt på å tegne kjøkken til det nye huset. Utrolig gøy! Viser det gjerne frem hvis dere har lyst til å se?

10 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se rokkokko stolene når de blir ferdige da! Leter fortvilet etter en stk sånn selv..men når jeg endelig finner noen, er de solgt før jeg rekker å ringe engang:P

  SvarSlett
 2. Så otroligt vacker stor. Och min helg har varit jättefin, tack !
  Vill också önska dig en skön söndags kväll. Idag har blogger strulat för mig.. :(. Många kramar från Maria

  SvarSlett
 3. Nydelige detaljer på stolen. :)
  - og ja, vi vil se!! ;)

  SvarSlett
 4. Jeg vil se kjøkken;)..og så vil jeg gjerne høre hvilke smarte løsninger du har gått for..skal ta kjøkkenet selv til høsten, så svelger alle tips!!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Dette blir sikkert veldig bra, jeg har slike som jeg bare har malt, men de skulle jo egentlig ha vært trukket om i nytt stoff. Får se og lære hos deg da. Ha en nydelig fin uke...klem

  SvarSlett
 6. Gleder meg å se stolen ferdig oppusset - og vil gjerne se kjøkkenet :)

  SvarSlett
 7. Hei! Har akkurat samme prosjekt som deg... De satt fast en og en... Men det gikk faktisk ganske greit når jeg satte i gang!! Løsna litt forsiktig med et lite skrujern, og dro de opp med tang. Stolen er strippet for stoff, malt egghvit og venter i spenning på det nye stoffet jeg har bestilt! Skal feste på et pyntebånd i chenille i stedet for å sette på stifter igjen.... Fin blogg du har!!

  Hilsen fra fruen!

  SvarSlett
 8. Åh....like de jeg fikk tak i. Det verste arbeidet var å dra ut de spikrene/stiftene....Blir fint med hvitt og grått (jeg valgte og det).

  Håper vi får bli med på vei mot drømmekjøkkenet.

  klemmer

  SvarSlett
 9. Spennende! Gleder meg til å se stolene ferdig! :)

  -Mari

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!