onsdag 18. mai 2011

TRAVLE DAGER OG TRANCHERBORD


Hipp hipp Hurraaa! Litt på etterskudd med å gratulere med dagen, men så er jeg jo også på etterskudd med det aller meste om dagen. Tiden bare flyr, og akkurat nå er vi i siste innspurt før vi tegner kontrakt med de som skal få bygge huset vårt. Det er faktisk litt av en utfordring å skulle planlegge noe så stort når man bor langt borte fra både tomten og byggefirmaene som vi er i dialog med. Det er ikke gjort i en hånvending å dra avsted for et lite møte med to bleiebarn, en skolegutt, en hardtarbeidene husbonde og en bil vi ikke egentlig får helt plass i. Begynner å kjenne litt på stresset rundt alt som skal ordnes, underskrives, vurderes og kalkuleres. Bloggen lider litt om dagen, har bare ikke kunnet ta meg skikkelig tid... Mine franske skatter har langt fra funnet plassen sin enda, og ellers er det svært lite nytt på interiørfronten her hjemme. Håper dere holder ut med meg også i travle tider?


Selv om hodene akkurat nå funderer mest over de store tingene ved nybygget, har jeg alltids plass til noen tanker rundt interiøret også. Har veldig lyst på et stort bord med hylleplater under - til kjøkkenet. Har sett det i et par andre blogger, men fant de ikke igjen i farten. Kan sammenlignes med et trancherbord (dette er fra Ikea), men jeg ser for meg et som er så stort at det kan fungere som en slags kjøkkenøy... Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i noe slikt? Nytt eller gammelt gjør ingenting, må helt sikkert frem med malerkosten uansett...

Ha en fin dag dere!


4 kommentarer:

 1. Så spennende tider...klart vi holder ut. Ha en fin travel onsdag..klem

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du er inne i en travel tid.
  Blir spennende med nytt hus!
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 3. Hei! Elsker bloggen din og følger med hver dag! Har sett sånn typ kjøkkenøy i et blad og det er skikkelig fint! Lykke til i jakten! Klem Astrid

  SvarSlett
 4. Hei, og velkommen som følger hos meg. Legger meg til her hos deg, jeg.

  De rokokkostolene du viser nedenfor her, er kjempefine, og tenk å være så heldig å få dem gratis, da...! Gratulerer :-) Jeg har flere lignende, men har betalt i dyre dommer for dem, ja. Jeg har valgt å la mine være somde er, har lagt noen lekre skinn over dem, en har jeg på badet helt i original stand, og den passer kjempefint inn. Liker detmørke treverket: synes alt for mange maler slike stoler hvite /shabby-stil, det erjo fint, bevares, men tror man blir lei etter hvert. Så jeg tror du gjør lurt i å beholde treverket som det er.

  Lykke til med bygging og alt som følger med, det er morro. Vi flyttet inn her i huset i des, 2010, og har det som plommen i egget. Huset har vi tegnet selv, likeså kjøkkeninnredning og diverse andre løsninger i huset. Nå er det herlig å opleve at alt fungerer i henhold til intensjonen, så igjen, lykke til, dere har masse slit i vente, men også så mye å glede dere til!!!

  Ha en fin maikveld videre.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!