fredag 11. februar 2011

Forandring i planene

Så blir det ikke et egentegnet hus alikevel. Vi har funnet et par ferdighus med tilnærmet perfekt rominndeling og størrelse. Derfor har vi tenkt at det er like greit å gå for et av disse fremfor å tegne fra bunnen av selv.
De vet jo tross alt hva de driver med, disse husleverandørene. Dessuten vil det kreve mye mer av oss å engasjere alle som skal utføre jobben enn om vi lar feks. Hellvikhus ta seg av det hele.


Vi har sett oss ut blandt annet Tradisjon 556 fra nettopp Hellvikhus. Fasaden vil bli ganske annerledes og mer lik et gammelt sørlandshus - om enn større enn de originale *smil*Jeg vil jo som tidligere nevnt at huset skal se ut som om det passer inn i de landlige omgivelsene, og da kan det ikke se for herskapelig og flott ut... Flott såklart, men ikke valmet tak og digre vinduer.


Vi er nå i god dialog med flere leverandører og andre er mer kreative og entusiastiske enn andre. Man skal jo jobbe ganske tett med disse firmaene, og de har jo ens fremtidige hjem i sine hender, så det er viktig med en god tone. Tror faktisk vi vil betale bittelitt mer for å samarbeide med et firma som forstår oss og som vil det beste for oss, enn å gå ukritisk for det billigste alternativet.
Vi ønsker oss større kjøkken enn tegnet inn her. Vi ønsker oss også et spisskammers. Vi har en matbod i dag, men den ligger i kjelleren. Det skal bli herlig å ha den i tilknytning til kjøkkenet!Andre etasje skal romme 4 store soverom samt bad og loftstue med utgang til balkong. Lover å dele arkitekttegninger når disse er klare... Det er en ekstremt spennende tid vi har foran oss, men vi koser oss også oppe i alt papirarbeidet...

(Bildene er lånt fra http://www.hellvikhus.no/ og google.com)

1 kommentar:

  1. Dette blir spennende, gleder meg til å se hva som blir det endelige resultatet. Og en ting er jeg sikker på, og det er at det blir lekkert. Dere har godt øye for farger og detaljer. :) Ha en fin lørdag i kulda alle sammen :) Klem fra mammsen

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!