onsdag 9. februar 2011

Go natt da


Da er atter en dag snart forbi og trettheten har kommet smygende for lenge siden. Resten av kvelden skal benyttes til inspirasjonsinnhenting, kalkyler og budsjetter. Vi nærmer oss sakte, men sikkert et klart bilde av hva tomt/hus/garasje mm. vil koste. Det som virkelig gjenstår nå er en god og romslig tomt! Vi har sett oss ut en, men vi får se om den blir vår eller om kommunen vil det annerledes.


Alt arbeidet gir sene kvelder og mye hodebry, men det er godt hodebry! Vi jobber med våre drømmers hus, og da er ingenting slitsomt eller tyngende - bare uendelig gøy!


I kveld synes jeg det passer med et par bilder fra soverommet...


På nattbordet står en ramme med noter og tekst til "Go natt da". Den har jeg klippet ut av et gammelt notehefte, så det er gulnet og fint. Lampene er fra IKEA og er bare helt skjønne. Elsker at man trekker i en tråd for å slå de av og på og hele uttrykket er litt gammeldags...Det kviskrer i nord
Det svarar i sør
Go`natt da
Go`natt

Og ås søv bak ås mest som trøtte brør
Go`natt da
Go`natt

3 kommentarer:

  1. hei fin blog og fine bilder.

    SvarSlett
  2. Hei.:) Lekre detaljer på soverommet. Hva slags farge har du på veggen? Har lyst til å male soverommet, og den fargen du har så veldig fin ut. :)

    SvarSlett
  3. Hei! Fargen heter Caffe Latte. Har ikke fargekoden, men går ut i fra at maleforretnignen kan hjelpe her. Står veldig fint til mørke gulv *smil*

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!