torsdag 17. februar 2011

Kjøkkeninspirasjon - atter en gang

Som du kanskje skjønner bruker vi nå mye tid på å finne de rette leverandørene til vårt hus. Forhåpentligvis er et tomtekjøp nært forestående og da gjelder det å ha det meste klart... Jeg er som tidligere nevnt lidenskapelig opptatt av mat og kokkelering, og kobler virkelig av på kjøkkenet (hvertfall når ingen barn henger heseblesende i buksebenet mitt). Derfor er dette et rom vi vil bruke mye tid på å planlegge - her vil vi virkelig ikke gjøre noen forhastede valg. Derfor et lite bilderas fra STRAI.
Liker porselensvasken her... Prøvde å overtale husbonden til at vi måtte ha en slik når vi pusset opp kjøkkenet, men nei... Heldigvis er han endelig enig med meg, og jeg får en slik i det nye huset. Har også lagt min elsk på gasskomfyren her...
Tror neppe vi går for farget glass, men synes alikevel det var verdt å dele...
 Jeg bare elsker ventilatorområdet her! Klassisk, enkelt og stilfullt... *sette på ønskelisten*

3 kommentarer:

 1. Det er jammen ikke lett å bestemme seg for hvilket og hvordan kjøkkenet skal se ut nei.
  Vi har byggd hus tre ganger, så har vært igjennom den biten med å planlegge :o)
  Men bra blir det nok uansett hva du velger.
  Lykke til med kjøkkenvalget, og ha en kjempekoselig helg :o))

  SvarSlett
 2. Så mye lekkert! Jeg likte veldig godt de fargede glassene, men det er jo fare for at man blir litt lei etter en stund. lykke til med valget! :)

  SvarSlett
 3. Jeg liker også egentlig de fargede glassene, men som du sier - jeg er redd for å bli fort lei. Er vel noe tryggere å gå for klart glass. Uansett er det mye spennende inspirasjon overalt, ser meg snart smågal på alt som finnes!

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!