mandag 21. februar 2011

VI HAR ET MONSTER PÅ BADETFor litt siden viste jeg frem badet vårt før og nå, men da ga jeg bare en liten smakebit av det enorme rommet det er i dag. For det er virkelig enormt - alle som har satt sine ben innenfor utbryter et "wow" eller sjekker klangen i "ballsalen" vår. Gir dere en liten sniktitt til, jeg...
Jeg er veldig fornøyd slik det er nå. Elsker flisene og møblene, og størrelsen ikke minst. Vi liker at det føles luftig og lyst og at vi har god plass til både sittebenk og stellebord uten at det ser trangt ut. Det er bare to minus med dette rommet... 1 - Vi har etter 3 år enda ikke malt taket som selvfølgelig skulle vært hvitt.
2- dette monsteret av et badekar. Det er vel omtrent like stort som en bil, med to sitteplasser og det hele. Når valget i sin tid skulle tas prøvde jeg etter beste evne å overtale darlingen om at vi måtte ha et romantisk og koselig kar med løveføtter. Der var han ikke enig med meg gitt - et stort og romslig boblebad hadde han alltid hatt lyst på. Jeg kunne bare glede meg til å slappe av der sammen med ham. Jeg måtte tilslutt innse at slaget var tapt når 4 sterke karer dyttet, løftet og svettet seg opp en halvveis demontert trapp for å få monsterbadekaret på plass. Har vi brukt det? Kanskje 3 ganger. Har mannen badet? Nei.

Moralen er: la oss damer bestemme!
Badekar med løveføtter kan herved krysses av på skal ha-listen i nytt hus. *smil*

3 kommentarer:

 1. Hehe, ler litt her jeg sitter! Jeg ga meg nemlig på et punkt da vi pusset opp badet jeg også..hos oss var det dusjen. Vi har derimot et dusjkabinett du lett kunne mistenkt å være en UFO. Ikke bare er den stygg å se på, den er helt forferdelig å rengjøre grunnet kriker og kroker, dyser og tropiske regnknapper og jeg-vet-ikke. Melder meg i fanklubben din for å la oss damer bestemme :) God uke til deg! ...og forøvrig et flott bad :)

  SvarSlett
 2. Så flott bad dere har. Og ja, neste gang vi skal ha badekar ønsker jeg meg badekar med løveføtter også:)

  W

  SvarSlett
 3. Smartest thing a man ever said: YES DEAR! Sier ikke mer jeg, he,he ;) Klem fra mammsen

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!