torsdag 28. april 2011

NYBEGYNNER


Jeg har lenge ønsket meg en symaskin. Vi snakker mange år her, men det har bare aldri blitt til at jeg har tatt meg råd før nå nylig. Kom over et kjempetilbud på en Singermaskin med helt enkle funksjoner. Perfekt for meg som er fullstendig uten erfaring - skikkelig nybegynner eller eplekart om du vil ;)


Jeg har mange idèer i hodet, men de svirrer bare rundt der... Synes det er vanskelig å sette i gang, for sist jeg tok i en symaskin var i håndverkstimen på ungdomsskolen. Hvor begynner jeg? Hvordan skal jeg få idèene ut i livet?


Det første jeg nok bær gjøre er vel å få handlet inn både ekstranåler og trådsneller såvel som knappenåler og metervarer.


Synes de har mye sjarmerende på Stoff&Stil!


Må nok ta meg en tur innom der i nær fremtid - kanskje de har noen bøker for nybegynnere som kan hjelpe meg igang? Vil jo helst være en symaskinstjerne må vite... Helst i går!


4 kommentarer:

 1. Grattis med symaskin :) Blir spennende !

  SvarSlett
 2. Kor artig med symaskin og nydeige stoffer fra STOFF OG STIL.Har også nettopp fått tøy fra dem og klør meg litt i hodet over hvor jeg skal begynne og hva jeg skal sy..noen år siden jeg sydde sist. Men skal prøve meg på noen puter til sofaen, tror jeg..:)
  Legger meg til som følger hos deg:)
  Titt gjerne innom meg

  Vera

  SvarSlett
 3. Lykke til med sykarrieren:) Det er gøy,men det er lenge siden jeg har sydd nå.. Må prøve å få meg litt tid til det snart jeg og:)
  Klem Julie

  SvarSlett
 4. Lykke til! Jeg syr masse og det er kjempe gøy! Jeg anbefaler deg å melde deg inn på sykroken. Der kan du få hjelp og ikke minst inspirasjon!

  Hilsen Karen

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!