fredag 13. mai 2011

HVA I ALL VERDEN?!?

Er det noen som vet hva i all verden som foregår på bloggene nå? Det startet jo i går med innloggingsproblemer og småendringer som ble gjort av seg selv...


Så, når jeg endelig fikk logget meg på nå i kveld så ser jeg til min forskrekkelse av forrige innlegg er fullstendig borte... Det ligger ikke engang som utkast, og bildene er borte fra nettalbumet. Så utrolig ergelig! Håper ikke dette blir en vane...


I går skrev jeg altså en liten oppsumering om bloggen og hvorfor jeg blogger. Bildene bruker jeg igjen i dag, men innlegget "om mitt landliv" får ha sin reprise ved en annen anledning.


Har alle hatt like store problemer som meg? 

5 kommentarer:

 1. huff ja det er helt kaos her på blogger nå..Jeg har ikke mistet noen innlegg men har vært innom flere som har det samme problemet..Vi får håpe dette ikke blir en vane eller at det kolapser igjen..

  SvarSlett
 2. Åh, ja!!
  Veldig ergelig. Mistet mitt siste innlegg jeg også. :(
  Håper det ikke blir noe mer tull nå.
  Ha en fin kveld videre.
  Klem,klem

  SvarSlett
 3. Ja jeg har også mistet mitt siste innlegg..
  Veldig kjedelig.
  Lurer virkelig på hva som har herjet rundt i blogg verden.
  Ha en god natt.
  Klem Hilde

  SvarSlett
 4. Blogger som driver Blogspot har holdt på med oppdateringer og har tatt vekk alt det siste som ble lagt inn. Det var meningen de skulle få det på plass igjen , men har visst ikke klart det. Det er nok bare sånt som skjer en uhyre sjelden gang :)

  SvarSlett
 5. Ja, har vært mye rot de siste dagene.
  Hørte at alle innlegg som var postet fra 11. mai, er vekke! Jeg postet heldigvis 4 innlegg 9. mai, som skulle legges ut dag for dag..og det har gått bra:)
  Klem fra Linda

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!