torsdag 12. mai 2011

OM MITT LANDLIV

Er det bare meg eller har det vært særdeles merkelige tilstander på blogger/google i dag? Har omtrent ikke kommet meg inn på hverken min egen eller andres blogger, og gamle innlegg har blomstret opp som nye helt av seg selv... Er det et bloggspøkelse ute og går, tro?

Uansett spøkelse eller ei, jeg kom på at jeg egentlig aldri har presentert bloggen min. Da er det kanskje på tide at jeg sier litt generelt om den - hvorfor jeg blogger og hva jeg skribler om?Vel, det hele startet med en husdrøm. Drømmen om et stort og nostalgisk hjem, i nærheten av sjø og med en romslig, frodig hage. Vi ønsket oss sjølukt, måkeskrik og luft rundt oss...  Vi fant til slutt et herlig stykke sørlandsidyll og tomten ble vår for noen måneder siden. *lykke*
Nå planlegges det for fullt, og bloggen dreier seg i stor grad om alle planene, ønskene og drømmene for det nye huset.I tillegg til å være helt forelsket i sørlandssjarmen, er jeg også betatt av Paris. Derfor er det også en del franske elementer hos meg, som jeg gjerne viser frem på bloggen. Vil ikke si at jeg har fransk landstil, men at den inspirerer er sikkert og visst. Skjønne madonnaer og franske tekster gir meg daglig minner om mine herlige turer til Frankrike...


Dessuten er jeg glad i å ta vare på gamle skatter enten det er fra familien, eller ting funnet på brukthandel og loppis. Sjarmen i et slitt møbel eller en rusten krok er herlig synes jeg... Mikset sammen med litt nytt kommer de gamle tingene godt frem og skaper et personlig hjem. Melkespann og sinkbaljer, Norgesglass og hjemmelaget kirsebærlikør er landliv for meg. 

Så selv om jeg ikke har hverken høner eller gård, og ikke bor langt ut på bygda per i dag, så synes jeg alikevel at ordet landliv passer meg og bloggen min godt... Er du enig?


3 kommentarer:

 1. Jeg er enig, det passer deg godt!
  Og jeg elsker også miksen av gammelt og nytt! Nydelige slitte, gamle møbler, sammen med pent interiør!
  God torsdag!
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Syns det passer bloggen din godt jeg.
  Herlig lesing hos deg i dag.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen :)
  Smukkene er mam sine så tror ikke det skal være vannskelig å få fatt i :))

  Gled deg til nytt hus :)) Jeg vil gjerne følge deg og :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!