tirsdag 26. april 2011

JUKS?Det har nylig åpnet et Maxbo Stormarked i nærheten hvor de holder søndags- og helligdagsåpent. Vi tok oss en tur dit på ettermiddagen i går for å se litt på utvalget. Kom over et og annet som jeg synes var fint, men må innrømme at jeg ble sjokkert når jeg så prisen på noen av tingene. Fant for eksempel en stor kurvkiste som jeg tenkte det kunne være artig å plante i. Pris: 2900kr! Dette må være feil tenkte jeg, for jeg har nylig kjøpt en akkurat like stor kiste til å oppbevaring av leker i stuen, og den betalte jeg 545 kroner for på Ikea..

Det var faktisk en god del varer som sjokkerte på pris, og ikke på den gode måten.
Når jeg så i dag åpner morgenavisen og finner et reklameblad fra Maxbo med knalltilbud på alle disse varene fra og med i dag, kan jeg ikke annet enn å spekulere... Det er selvfølgelig farlig å beskylde noen for juks, og jeg mener på ingen måte å henge ut Maxbo som en synder av noe slag. Synes bare det er litt merkelig at feks kisten jeg så på nå er "satt ned" hele 1471 kroner og dermed har en pris som jeg ville ansett som normalt høy...

Hva tror dere om dette?


5 kommentarer:

 1. Dette høres merkelig ut, det er jeg helt enig i !!!
  Spekulerte de i at de var nesten alene om å ha åpent , mon tro ?
  Godt man kan velge !
  KLem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Ja veldig merkelig. Bra du ikke gikk på å kjøpte den til nesten 3000,-. Ellers så var det lurt med kiste til leker i stuen, det skal jeg huske når min lille pode er kommet i lekealderen.(PS: Jeg rotet litt i går, jeg er jo følger fra her hos deg ;-)

  Veronica :-)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Takk for koselige kommentarer.
  Jeg tror det meste egner seg i krukker hvis det bare er god plass og god drenering. Peoner er vakre så jeg ville prøvd !
  Lykke til :)

  SvarSlett
 4. SYKT dyrt, etter min mening!!!
  Skjønner tankegangen din :)

  SvarSlett
 5. Det blir jo bare latterlig når de kan sette ned prisen såpass mye fra den ene dagen til den andre!Det er jo ikke rart man føler seg lurt!Snakk om og lage ris til egen bak Maxbo..

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en liten hilsen. Det setter jeg umåtelig stor pris på!